Reception.

I tvivl om noget? 86 46 12 44 info@revi-midt.dk

Fuldt hus til reception hos REVIMIDT

Har Michael Kirkebæk Andreasen nogensinde broderet et juletræstæppe? Det var et af spørgsmålene i en konkurrence for receptionsgæsterne

 

Fuldt hus til reception hos REVIMIDT d. 21. april
REVIMIDT har vokseværk, og er derfor flyttet i nye lokaler i Mediehuset på Niels Brocks Gade 12 i Randers. I den anledning holdt revisionsfirmaet reception d. 21. april, og der var fuldt hus.

Gæsterne, som for størstedelens vedkommende var kunder og samarbejdspartnere, strømmede ind ad døren, og der var masser af snak og hygge omkring buffeten og ved de caféborde, som var opstillet i dagens anledning.

 

En god arbejdsplads med humor i hverdagen

Alle lyttede opmærksomt til Dennis Damborg Jensens tale om firmaets historie, som er fortællingen om en succes. Siden fusionen 1. januar 2016 har man ansat fire nye medarbejdere, og virksomheden tæller i dag i alt 18 ansatte. 

”Da vi skulle lave en facebookkampagne op til receptionen i dag, besluttede vi, at hver medarbejder skulle præsenteres med foto og en lille tekst på vores facebookside. Medarbejderne har selv skrevet deres egen tekst. Og det, der gik igen i alle teksterne, var at REVIMIDT er en god arbejdsplads, og at de sætter pris på den uformelle og humoristiske tone, vi har i virksomheden til hverdag,” sagde Dennis Damborg Jensen, som er en af virksomhedens fire ejere, og fortsatte: ”Vi tror ikke, at væksteventyret slutter her. Vi ser gerne en fortsat familieforøgelse, så virksomheden kan blive endnu stærkere. Vi er til for jer. I kan regne med REVIMIDT i mange år fremover.”

 

God stemning
Mange benyttede lejligheden til at hilse på gamle venner og forretningsforbindelser.
Gaverne fyldte hele forkontoret og stod på alle skrivebordene. 

”Vi er meget glade for, at så mange kunder og samarbejdspartnere havde lyst til at fejre vores fusion og flytning sammen med os,” siger Michael Kirkebæk Andreasen, som er en af de fire partnere i virksomheden.

”Det har været en rigtig dejlig eftermiddag,” synes Steen Kristensen, som også er partner i firmaet.

 

Tapas til 250 gæster fra Restaurant Skovbakken

REVIMIDT inviterede på tapas, vin, bobler, øl og vand samt lidt sødt og en kop kaffe. Mad og drikke til 250 gæster blev leveret fra Restaurant Skovbakken. Det er første gang i virksomhedens historie, at man har lejlighed til at holde så stort et arrangement.

”Og så er det jo skønt, at vores kunder og samarbejdspartnere bakker op på sådan en dag,” siger Tonny Harvej, partner i virksomheden.

 

Konkurrence med sjove spørgsmål

På dagen havde REVIMIDT udskrevet en konkurrence med sjove spørgsmål om de fire virksomhedsejere. ”Har Michael Kirkebæk Andreasen nogensinde broderet et juletræstæppe?” lød et af spørgsmålene. Et andet spørgsmål lød: ”Har Dennis Damborg Jensen nogensinde ejet en islandsk hest?” – Måske er revisorer ikke så kedelige som deres rygte?

 

Vinderne af konkurrencen

Der blev udtrukket to vindere, en over 18 år og en under 18 år.

Vinderen over 18 år blev Niels Østergaard som vandt en flaske Magnumvin. Vinderen under 18 år blev Signe Klinge Grejsen som vandt en kurv med lækre chokolader.

”Det har været en god oplevelse at invitere indenfor og se så mange loyale kunder og samarbejdspartnere på én dag,” siger Dennis Damborg Jensen, som er den fjerde partner i REVIMIDT. – ”Om jeg nogensinde har ejet en islandsk hest? Ja, det har jeg faktisk.”

 

For flere oplysninger, kontakt Michael Kirkebæk Andreasen, tlf. 2534 7380