Skip to content

Kom med på
holdet - lad os
høre fra dig!

Kontakt os i dag

Dennis
Damborg Jensen

Registreret Revisor & Partner

Job hos ReviMidt

Her kan du læse om hvilke muligheder der er for at komme med på holdet. Men uanset om vi har et konkret job ledigt eller ej, så hører vi gerne fra dig, hvis du vil være med til at give vores kunder råd til overskud

Revisor eller revisorassistent hos REVI-MIDT – bliv en del af en gruppe glade medarbejdere der har meget tilfredse kunder..!

I bund og grund handler det om at vi holder styr på tallene for vores kunder. Det er vi ikke de eneste der kan tilbyde, men vi gør det med fokus på vores vigtigste ressource nemlig vores medarbejdere, og det smitter af på samarbejdet med kunderne.

Vores medarbejdere siger blandt andet: Vi har det sjovt i en dejlig flad organisation, hvor vi hjælper hinanden med at nå det vi har lovet vores kunder. Vi har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af vores arbejdsdag, og vi bliver hele tiden udfordret og dermed dygtigere til vores arbejde…”

Kundernes respons på det vi gør, var en meget høj NPS score i den seneste måling hvor 65 % af vores kunder sagde, at de vil anbefale os til andre. Det er markant over branchegennemsnittet på 43 %.

Vi tror derfor på, at vores fokus på medarbejderne og vores overordnede formål om at holde styr på tallene for kunderne, så de kan fokusere på at drive deres virksomhed og sove roligt om natten, er rigtigt.

Det ser vi ved, at vi oplever en markant tilstrømning af nye kunder, samtidig med at vi lykkes meget godt med at holde fast i ”de gamle” – så derfor søger vi et antal nye kolleger.

Hvis du er en erfaren revisor/revisorassistent, som kan lave et regnskab færdigt og som kan lide at arbejde selvstændigt, så hører vi gerne fra dig. Dit faglige grundlag skal selvfølgelig være i orden, men vi lægger også vægt på, at finde den rette person – erfaring og lyst til at være med til at gøre det nemmere for kunderne tæller også højt. Men faktisk vil vi hellere lade dig opleve denne del selv.

Så vil du være revisor eller revisorassistent hos os…?

Så kræver det naturligvis, at dit faglige grundlag er på plads.

Derudover forventer vi at du

  • Kan bidrage til at lave et regnskab færdigt
  • Kan lide at arbejde selvstændigt,
  • Har erfaring i og lyst til at være med til at gøre det nemmere for kunderne
  • Har et godt humør
  • Trives i et miljø hvor der sker noget

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig et job, hvor du kan arbejde i dybden med kunderne og selv være med til at præge din dagligdag.

Der er 18 kolleger som bakker dig op i et uformelt miljø, med højt til loftet og plads til forskelligheder

Du får selvfølgelig løn og arbejdsvilkår som passer til jobbet, samtidig med, at du får kolleger der er dedikerede til opgaven og som vil gøre det bedste de kan for at få dig godt med på holdet.

Ansøgning

Hvis du vil være revisor eller revisorassistent hos os, så send os en ansøgning hvor du fortæller hvorfor vi skal vælge dig.

Vi vil gerne have dig med på holdet snarest muligt, så vent ikke for længe inden du skriver til os.

Send din ansøgning senest 31. maj 2024

Hvis du lige vil ”vide lidt mere” – er du velkommen til at ringe til Dennis Damborg Jensen på 20310809