Skip to content

Man kan godt
blive mopset over
momsen

Kontakt os i dag

Momsrådgivning

“Momsberegning
og afregning efter
reglerne”

Som virksomhedsejer har man også ansvaret for, at moms og afgifter afregnes korrekt og til tiden. Det virker umiddelbart enkelt og let, men du kan meget let køre galt i reglerne hvis du havner i nogle uvante situationer, eller arbejder i en speciel branche.

Der hvor det kan være svært er eksempelvis ved handel med udlandet eller hvis du leverer momsfri ydelser. Moms af indkøb kan også variere. I nogen situationer er der fradrag for moms af et indkøb, andre gange ikke – eksempelvis er der forskel på moms i forhold til forplejning til personale eller forplejning til kunder.

Energiafgifter er et kapitel for sig. Virksomheder har som hovedregel fradrag for energiafgifter til procesformål, men hvordan laves beregningerne rigtigt…? Og er man opmærksom på eller forstår logikken i at en landmand har fradrag for olieafgiften på dieselolien og en anlægsgartner ikke har det….? Og hvad med biler i det hele taget…?

Uanset hvilken type virksomhed du driver, så vil der være en række situationer der kan give anledning til tvivl, eller som burde gøre det.

Du skal drive din virksomhed – så sørger vi for at styre dig udenom de faldgruber og fejlmuligheder der er, og afregner din moms og dine afgifter helt efter bogen.