Skip to content

God revision er
med til at give dig et
godt omdømme
- og det betaler sig!


Kontakt os i dag

Regnskab, selvangivelse, revision

“Styr på
regnskabet”

Alle virksomheder skal aflevere et regnskab og som udgangspunkt skal der foretages revision. Men hvad der skal laves og hvordan afhænger af mange faktorer.

Hvordan regnskabet skal udformes, afhænger naturligvis af hvilket selskab du har og hvilken selskabsform du har valgt. Vi kan hjælpe dig uanset om du har valgt at drive din virksomhed som et personligt selskab eller i en selskabsform (Aps eller A/S) eller du repræsenterer en boligforening eller en anden form for forening.

Sammen kan vi vurdere behovet for revision ud fra dels hvad loven siger, og dels ud fra hvad du ønsker. Du skal tage stilling til om der skal være fuld revision, udvidet gennemgang, review eller assistance.

Det kan være, at lovgivningen fortæller, at du eksempelvis kun behøver en udvidet gennemgang, men at vi i fællesskab finder ud af, at du gerne vil have den udvidede tryghed der ligger i at få foretaget revision.

I det valg er der mange overvejelser der skal gøres. Men i den proces kan du også være sikker på at få et godt råd, så du får valgt rigtigt.

Vi vil jo så gerne hjælpe dig med at ”holde styr på tallene” så du kan koncentrere dig om at drive virksomhed.